circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Komt mijn organisatie in aanmerking voor de dienstverlening van meemoo rond kunstwerken, erfgoedobjecten en topstukken?

Erkende en/of structureel gesubsidieerde musea i.h.k.v. het Cultureel Erfgoeddecreet van de Vlaamse overheid of organisaties met een topstuk kunnen een beroep doen op deze dienstverlening: 

  • Is jouw organisatie een erkend en/of structureel gesubsidieerd museum i.h.k.v. het Cultureel Erfgoeddecreet van de Vlaamse overheid?
    Dan kom je in aanmerking om contentpartner van meemoo te worden. Als museale contentpartner kunnen we jou een dienstverlening aanbieden voor de digitalisering, bewaring en ontsluiting van je reguliere collectie en van jouw topstukken die op de Topstukkenlijst van de Vlaamse Overheid staan.

  • Is jouw organisatie geen erkend museum, maar wel contentpartner en in het bezit van een topstuk?
    Als contentpartner kunnen we jou een dienstverlening aanbieden voor de digitalisering, bewaring en ontsluiting van jouw topstukken die op de topstukkenlijst van de Vlaamse Overheid staan.

  • Is jouw organisatie geen erkend museum en kom je niet in aanmerking om contentpartner te worden, maar ben je wel in het bezit van een topstuk?
    We kunnen jou wel een dienstverlening aanbieden voor de digitalisering, bewaring en ontsluiting van jouw topstukken die op de topstukkenlijst van de Vlaamse Overheid staan.