circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Hoe verloopt de facturatie?

Wil je gebruik maken van de IIIF-dienstverlening, dan deel je in de kosten met meemoo en zal je jaarlijks een factuur ontvangen. We proberen die kosten voor jouw organisatie zo laag mogelijk te houden: meemoo betaalt voor de basisinfrastructuur en we rekenen jou als contentpartner enkel een forfaitaire kost per jaar aan in functie van het aantal beelden dat je ter beschikking stelt via IIIF. 

Jaarlijkse forfaitaire bijdrage

Om het totaal aantal beelden te berekenen tellen we elk beeld apart, ook als dit beeld samen met andere beelden als één item (bijv. een krant) ontsloten wordt. Je betaalt een bepaald bedrag als je tot 30.000 beelden ontsluit, een hoger bedrag als je tussen de 30.000 en 100.000 beelden ontsluit en nog een hoger bedrag als je tussen de 100.000 en 250.000 beelden ontsluit. Boven de 250.000 beelden kan je een prijsvoorstel aanvragen. Meemoo kan de prijzen jaarlijks indexeren op basis van de gezondheidsindex.

Bekijk de prijsmatrix in de gebruiksvoorwaarden

 

Facturatie

Samen met de jaarlijkse factuur voor de opslagkost zal jouw organisatie een factuur ontvangen voor de forfaitaire bijdrage aan de IIIF-dienstverlening. Het aantal beelden waarvoor je zal betalen, is dat aantal dat je op 31 januari van het jaar waarin je de factuur krijgt, ontsluit via IIIF.