circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Meemoo vermelden als partner

In onze communicatie maken we graag plaats voor wat uitleg over onze partners. Maar waar en wanneer kan jij meemoo als partner vermelden? En wat kan je over ons vertellen? We zetten het hier kort uiteen. Handig: onderaan deze pagina kaderen we meemoo's werking in één zin, die jij kan inpassen in je communicatie.

Hoe vermeld ik meemoo als contentpartner?

Werk je op lange termijn samen met ons, dan is het interessant om meemoo te vermelden op je website. Dan kan bijvoorbeeld op je homepagina, je partnerpagina of op de pagina’s over je archiefwerking.

Ook als je gedigitaliseerd analoog materiaal (ver)toont, vragen we je om onze organisatie te vermelden. Het meemoo-logo en een link naar onze website zijn hierbij niet verplicht, maar maken ons natuurlijk extra gelukkig.


Hoe vermeld ik meemoo in een project?

Maak je in één van je projecten gebruik van materiaal dat meemoo gedigitaliseerd of gearchiveerd heeft? Dan worden wij graag vermeld. Het meemoo-logo meenemen in je communicatie en een link naar onze site zijn interessant, maar optioneel.


Wat is meemoo?

Onze boilerplate legt de werking en geschiedenis van meemoo in één alinea uit. Wil je het beknopter, dan geven we je alvast een voorzet: ‘Als meemoo zijn we er voor het archief. Met diensten, kennis en advies ondersteunen we organisaties bij de zorg voor en het gebruik van hun (digitaal) archief.’

Heb je nog vragen? Contacteer ons via support@meemoo.be en we zoeken het samen uit.