circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Wanneer worden mijn bestanden automatisch gepubliceerd?

Jouw digitale bestanden wachten na digitalisering 6 maanden in de Concepten (Mediahaven 1.0: workspace) op jouw goedkeuring om gepubliceerd te worden, tenzij ze deel uitmaken van een meervoudig object. Meer hierover lees je hier. Bij het publiceren worden de licenties ingevuld en worden de bestanden beschikbaar op hetarchief.be. Voor meer informatie rond de licenties in het meemoo-archiefsysteem kan je hier terecht.

Hebben de bestanden na 6 maanden in Concepten  (Mediahaven 1.0: workspace) nog geen goedkeuring gekregen van jou, dan worden ze automatisch gepubliceerd. Om te weten welke bestanden je het best voorrang geeft wat betreft hun kwaliteitscontrole, is het handig om de bestanden te sorteren op Laatst gearchiveerd (Mediahaven 1.0: Archiveringsdatum) bovenaan.

w700q85_unnamed_7.png

In Concepten (Mediahaven 1.0: de beheersmodule) kan je de zoekresultaten op verschillende manieren sorteren en dus ook op archiveringsdatum. De sortering kan van laatst gearchiveerd bovenaan of onderaan. Op deze manier kan je zien welke bestanden eerst gecontroleerd en gepubliceerd moeten worden.

 


Meer over het meemoo-archiefsysteem

In de volgende artikels leer je: