circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Waar vind ik hulp?

Heb je zin gekregen om zelf aan de slag te gaan op Het Archief voor Onderwijs of wil je je materiaal graag in de kijker zetten en je educatieve werking verrijken met audiovisueel materiaal? Of heb je interesse in ons onderwijsplatform en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij helpen je graag op weg!

Advies op maat?

  • Twee keer per jaar organiseert meemoo een workshop over Het Archief voor Onderwijs voor contentpartners. Kijk hier of er binnenkort een workshop op de planning staat.
  • Wil je als educatieve uitgever een workshop op maat aanvragen voor je auteurs? Stuur dan een mailtje naar support@meemoo.be
  • Geen workshop in het vooruitzicht, of wil je liever begeleiding op maat? Maak een afspraak via ons onderwijsloket voor partners.
  • Dringend hulp nodig of een concrete vraag? Stuur een mailtje naar support@meemoo.be.

Wat is het onderwijsloket?

Omdat je als partner een belangrijk onderdeel van onze werking bent, houden we regelmatig een aantal momenten voor je vrij. Via het onderwijsloket kan je een afspraak maken met een van onze medewerkers. Heb je interesse in een demo van Het Archief voor Onderwijs, wil je samen de mogelijkheden bekijken voor jouw organisatie, of zit je met een concrete vraag of probleem? Maak dan een afspraak, we helpen je graag verder.

Naar het onderwijsloket

Hulpfilmpjes en veelgestelde vragen

Op Het Archief voor Onderwijs vind je als partner ook hulpfilmpjes die je praktisch op weg helpen, net als antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Naar de Hulp-pagina

Praktisch aan de slag

Bekijk hier de praktische handleiding voor contentpartners voor Het Archief voor Onderwijs.

  Tip: deze handleiding wordt ook uitgebreid toegelicht tijdens onze workshops.

Geen workshop in het vooruitzicht of wil je graag ondersteuning op maat? Boek een afspraak met een van onze medewerkers via het onderwijsloket voor contentpartners.