circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Handleiding partnerportaal

Het partnerportaal is een platform waar jij als contentpartner terecht kan voor onder meer partnernieuws, events, cijfers over jouw materiaal. Deze pagina geeft je het overzicht in een notendop.

Video: neem een rondleiding

Collega Sarie toont je de ins & outs van het portaal in deze demo:

 


Inlogpagina

Meld je aan op het partnerportaal met je meemoo-account. Dit is dezelfde account waarmee je de partnerupdate ontvangt en waarmee je inlogt in het meemoo-archiefsysteem (MAM) of een andere meemoo-tool.

Weet je dat je een account hebt, maar ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan toch op login, klik op inloggegevens vergeten en vraag een nieuw paswoord aan.

Heb je geen idee of je al een account hebt? Neem contact op via support@meemoo.be of spreek je accountmanager aan.

Homepagina

Eens ingelogd komt je op de homepagina van het portaal. Hier vind je events en nieuws in de kijker.

De zijnavigatie links biedt je een overzicht van alle topics. Navigeer eenvoudig naar de onderdelen waar je meer over wil weten.

Via je eigen naam rechts bovenaan

  • kom je te weten wie je accountmanager is;
  • krijg je inzicht in welke info wij over jouw organisatie hebben;
  • kan je je wachtwoord voor je meemoo-account wijzigen;
  • kan je uitloggen.

Rechts onderaan zie je op elke pagina een feedbackknop. Heb je een vraag of opmerking voor ons? Aarzel niet om contact op te nemen via de knop.

Rapporten

Via de rapporten krijg je inzicht in cijfers over jouw materiaal. Benieuwd hoe je navigeert binnen dit onderdeel en wat je mogelijkheden zijn?

Lees meer over de rapporten

Partnernieuws

Deze sectie biedt je nieuws op maat: informatie die relevant en essentieel is voor je samenwerking met meemoo. Naast het partnerportaal ontvang je ook via de partnernieuwsbrief belangrijke updates - daarvoor hoef je je niet in te schrijven, je ontvangt die automatisch.

Vormingen & events

Via vormingen & events krijg je een aanbod aan vormingen en events die voor jou als contentpartner interessant en relevant zijn voor je archiefwerking en binnen je samenwerking met meemoo.

Tools & platformen

Dit onderdeel geeft je een overzicht van de tools en platformen die je kan gebruiken om je archiefwerking te ondersteunen. Je vindt er context, kan direct naar de tool of het platform gaan of toegang aanvragen.

Support

Je bevindt je nu op de supportomgeving, waarvoor je geen login nodig hebt. Je kan supportartikelen eenvoudig delen met collega's.

Via het partnerportaal vind je ook een makkelijke ingang naar deze kennisomgeving met o.a. context, handleidingen, veelgestelde vragen.

Werkgroepen & overlegstructuren

Dit onderdeel van het portaal geeft je een overzicht van lopende of recent afgelopen werk-, stuur- en leesgroepen. Je leest in het kader van welk project organisaties samenkwamen, op welke data en wat globaal besproken werd. Wens je meer info? Neem gerust contact op met de aangegeven contactpersoon.

Contact

Heb je een vraag?

  • Snuister eens in deze supportomgeving, je vind er heel veel informatie terug.
  • Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met support@meemoo.be of via de feedbackknop, dan komt je vraag meteen bij de juiste collega terecht.
  • Heb je een vraag specifiek voor je accountmanager? Die gegevens vind je er ook terug.
  • Een overzicht van alle meemoo-collega’s vind je hier terug.