circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Hoe kan ik de bezoekertool aanvragen voor mijn organisatie?

Heb je interesse in de bezoekertool? Dan geef je - of de collega die toegang heeft tot de meemoo-contracttool - dat aan in het dienstenformulier. Je zal daarna uitgenodigd worden op één van de halfjaarlijkse infosessies samen met andere geïnteresseerde contentpartners. 

Tijdens die infosessie krijg je meer uitleg over de functionaliteiten van de tool. Je komt ook te weten hoe jij ermee aan de slag kan gaan, hoe je jouw bezoekers toegang kan geven, op welke licenties de bezoekertool zich beroept en vanaf wanneer en hoe je de bezoekertool kan gebruiken in jouw organisatie. Je zal ook meer zicht krijgen op hoeveel mankracht je zal nodig hebben binnen je organisatie voor het beheer van de bezoekertool. 

Na die infosessie ontvang je per mail een formulier met concrete vragen over hoe je de toegangen en het beheer van de tool wil organiseren. Daarna maak je met een medewerker van meemoo afspraken over (de timing van) de implementatie. Bij de werkelijke invoering van de tool word je verder begeleid door meemoo. Ook later kan je via support@meemoo.be je vragen kwijt over het beheer van jouw bezoekertool.