circle-persian-green io-persian-green circle-curious-blue

Wat is het verschil tussen digitalisering voor artinflanders.be en digitale instroom?

Meemoo biedt verschillende dienstverleningen aan om jouw collectie te digitaliseren en duurzaam te archiveren. In dit artikel lees je meer over het onderscheid tussen digitale instroom en de dienstverlening voor artinflanders.be.

Wat is digitale instroom?

Naast de dienstverlening rond duurzame opslag van materiaal uit digitaliseringsprojecten heeft meemoo ook een dienstverlening voor reeds - niet door meemoo - gedigitaliseerd of digitaal geboren materiaal. Deze dienstverlening is beschikbaar voor alle contentpartners van meemoo en is van toepassing op bewegend beeld, audio of stilstaand beeld. Meer informatie over digitale instroom kan je vinden in dit artikel.

Wat houdt de digitalisering voor artinflanders.be in?

Meemoo biedt ook een dienstverlening aan voor het digitaliseren, duurzaam archiveren en ontsluiten van kunst- en erfgoedobjecten uit Vlaamse collecties. De afbeeldingen worden ontsloten op het online platform van artinflanders.be.

Heb je een collectie van kunst- of erfgoedobjecten en ben je al contentpartner van meemoo? Dan kan je gebruik maken van de dienstverlening voor artinflanders.be.

Ook als partner van artinflanders.be of als kunst- of erfgoedinstelling met een topstuk kan je beroep doen op meemoo om jouw collectie of topstuk te digitaliseren en te ontsluiten op artinflanders.be.

Meer info over de financiering voor de digitaliseringsopdrachten voor artinflanders.be lees je hier.